Zaterdag 09 September 2023
9:30-18:00

Systeem opstellingen in België met W. Seykens

Systeem/familie opstellingen geven verhelderende en bevrijdende inzichten voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hun eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over ziekte, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties.

Voor al die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar waar je op de een of andere manier niet heel veel verder mee komt, is het doen van opstellingen een efficiënte manier om nieuw inzicht te krijgen, de ware oorzaak van het probleem te achterhalen en de orde binnen het systeem te herstellen.

De vraag die je inbrengt word eerst even besproken, waarna wordt bepaald wat en wie er wordt opgesteld. Er worden representanten gekozen voor jezelf en de andere familieleden/symptomen, die je dan intuïtief een plaats geeft in de ruimte.

De verborgen patronen binnen het systeem worden hierdoor zichtbaar in de opstelling. Door o.a. de posities van de representanten te veranderen wordt gezocht naar een manier om deze patronen te doorbreken en een oplossing hiervoor te vinden.

Het deelnemen als representant levert een zeer waardevolle ervaring op en geeft vaak onverwacht antwoord op persoonlijke vragen. De thema’s die tijdens een workshop worden ingebracht zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor is deelname voor iedereen een indrukwekkende ervaring, die een aanzet geeft tot verandering. Daarbij lijkt het minder relevant of je nu deelneemt als representant, of je eigen thema inbrengt. De impact van een dag systeem is in beide gevallen groot.

De duur en kosten van de dag familie opstellingen:
Van 9.30 tot 18:00 uur
kosten € 110,- voor deelname/representant/eigen opstelling.
Voor wie hierin geïnteresseerd is, bestaat de mogelijkheid van een 5-ritten kaart a €220,-
Deelname als toeschouwer of representant: 1 strip
Deelname met eigen opstelling: 2 strippen

Regelmatig deelnemen als representant leidt tot verdieping in je proces van bewustwording, persoonlijke groei.

Deze dag wordt begeleid door Wilmy Seykens en Jeroen Saris, het gezamenlijk begeleiden maakt het proces nog zuiverder en maakt dat er meer dan dubbel zoveel gevoel, ervaring en kennis is om je opstelling te begeleiden.

De dag wordt gegeven in Groepspraktijk Neerijse, Donkerstraat 2, 3040 Neerijse, België

Voor meer informatie of om je aan te melden mail; praktijk@wilmyseykens.nl of jssaris@gmail.com.
Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie of om je aan te melden mail; jssaris@gmail.com.

Terug naar evenement