Zaterdag 21 Januari 2023
09:30-18:00

Themadag systeem opstellingen samengesteld gezin / co-ouderschap met W. Seykens

Ook binnen een samengesteld gezin en co-ouderschap spelen de systemische principes een grote rol. Hoe geef je hier binnen een samengesteld gezin en/of co-ouderschap handen en voeten aan? Want als iedereen recht heeft op zijn eigen plek en erbij hoort: hoe ziet dat er dan uit voor je ex-partner? En wat nu als je huidige partner en je ex-partner elkaar niet mogen?

Hoe zit het met de balans van geven en nemen tussen partners en je (stief)kinderen? Wat kun je wel en niet van je nieuwe partner vragen in de opvoeding van jouw kinderen. En andersom: waar eindigt jouw verantwoordelijkheid naar de kinderen van je nieuwe partner?
Hoe geef je vorm aan de relatie met je stiefkinderen? Hoe liggen de verhoudingen tussen jullie ‘samen’ kind en de kinderen uit een eerdere relatie? Wat doe je mt het verschil in gevoel voor je eigen en je stiefkinderen? Mag dat? Kan dat? En hoe dan?

Tijdens deze workshop kunnen vragen die je hebt over jouw samengestelde gezin inbrengen en zoeken we naar een nieuwe verhouding waarin de gezinsleden het meest tot een evenwichtige groei en bloei kunnen komen.

Deelnemen levert een zeer waardevolle ervaring op en geeft vaak onverwacht antwoord op persoonlijke vragen. De vragen/opstellingen die tijdens een workshop worden ingebracht zijn meestal sterk met elkaar verbonden en vaak herkenbaar voor alle deelnemers. Hierdoor is deelname voor iedereen een indrukwekkende ervaring, die een aanzet geeft tot verandering. Daarbij lijkt het minder relevant of je nu deelneemt als representant, of je eigen thema inbrengt. De impact van een dag opstellingen is in beide gevallen groot.

De duur en kosten van de dag familie opstellingen:
Van 9.30 tot 18:00 uur
kosten
€ 100,- voor deelname/representant/eigen opstelling.
€ 150,- voor deelname/representant/eigen opstelling met partner.
€ 200,- voor 5-rittenkaart (voor algemene voorwaarden 5-rittenkaart zie www.energetisch.info/kosten/

Deze dag wordt begeleid door Wilmy Seykens en Jeroen Saris, het gezamenlijk begeleiden maakt het proces nog zuiverder en maakt dat er meer dan dubbel zoveel gevoel, ervaring en kennis is om je opstelling te begeleiden.

De dag wordt gegeven in Centrum Sarvata. Het adres is: Schependomlaan 17e, in Nijmegen (Loop naast 17a inrit op, dan loop je er vanzelf tegen aan.)

Voor meer informatie of om je aan te melden mail; praktijk@wilmyseykens.nl  / 06-28573215 of jssaris@gmail.com   / 06-41624847

Terug naar evenement