Zaterdag 20 Juni 2020
09:30-18:00

Nieuw! 1,5 meter opstellingen - Systeem opstellingen met W. Seykens

Nieuw! 1,5 meter opstellingen.

 

We starten langzaam weer op met onze workshops systeemopstellingen. Zaterdag 20 juni a.s. is de eerstvolgende workshop die we weer door kunnen laten gaan. 

 

Sinds de afgelopen maanden staan we allemaal onder hoge druk. Wanneer we langere tijd onder verhoogde druk staan komen onbewuste (onderdrukte) gevoelens, patronen en ervaringen naar boven. Deze maken het leven vaak (nog) zwaarder dan het zou hoeven zijn. Tijden van crisis bieden een kans om je gewaar te worden van wat er al die tijd ‘onder water’ meespeelde en wat nu aan de oppervlakte komt: in ons bewuste zijn. 

                                                                   

Het corona virus heeft niet alleen onszelf, maar ook onze relaties zwaar onder druk gezet. Dit kan ertoe hebben geleid dat (verholen) knelpunten nu heel pijnlijk voelbaar zijn geworden, in jezelf of in de relatie met de ander. Of dat juist de onderlinge verbinding meer zichtbaar is geworden.

 

Vragen die nu veel opkomen zijn: hoe kom ik hier uit? Hoe krijg ik deze oude patronen eindelijk omgebogen? Hoe kunnen we nieuwe patronen vasthouden als alles straks weer ‘normaal’ wordt?

 

Een systeemopstelling is een uitgelezen kans om dat wat in jezelf of in je (liefdes-)relatie aan het licht is gekomen tot rust te brengen of juist te bestendigen. 

                                                                                                                                              

We gaan ervan uit dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt wat betreft de corona-adviezen en deelname. Wij volgen uiteraard de corona richtlijnen en doen vanuit onze kant wat we kunnen om veilig te werken. Dit betekent o.a. dat er plaats is voor maximaal 10 deelnemers.

 

Locatie: Sarvata Nijmegen

Losse deelname individueel €100, met partner samen €150. 

Strippenkaart geldig 

Terug naar evenement