Zaterdag 15 Februari 2020
9:30-18:00

2-daagse Workshop Inner Language of the Soul

15 & 16 februari 2020

Wil je …

  • Leren om in het moment & het nu te zijn.
  • Persoonlijk inzicht & bewustzijnsgroei.
  • Gewaar zijn van & inzicht in de ontwikkeling en interactie van de systemische drie-éénheid; de ziel, het lichaam en de geest.
  • Leren je eigen mogelijkheden te versterken om in een optimale wederkerige interactie te zijn met de wereld om ons heen.
  • Her-innerd worden aan het gevoel van oneindige mogelijkheden waar we mee geboren zijn.

Inner Language of the Soul is een theorie die inzicht biedt in de ontwikkeling en interactie van de systemische drie-éénheid; ziel, lichaam en geest. In dit weekend leer je hoe deze universeel aangeboren eigenschap zich in 5 dimensies ontwikkelt, tot het vermogen om in wederkerige verbinding te zijn met jezelf, anderen, de wereld en het universum om je heen. D.m.v. een afwisselende combinatie van theorie en praktijk, leer je weer voelen en gewaar zijn van je eigen optimale ritme om in wederkerige verbinding te zijn. Gewaar zijn en bewust zijn met deze theorie en deze gebruiken als basis voor het leven, geeft jezelf, anderen, de wereld en het universum om je heen veel nieuwe mogelijkheden en is de volgende stap naar een leven en wereld van gelijkwaardigheid en vrede!

Datum: zaterdag 15 & zondag 16 februari van 09:30 tot 18:00.

Kosten: 200,- euro inclusief koffie / thee / water en reader.
Locatie: Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen

Voor meer informatie of om je aan te melden mail; jssaris@gmail.com.

Je bent van harte welkom,

Jeroen Saris.

Terug naar evenement