Ervaring-voor-web

Wij hebben het heel bijzonder gevonden. Ik voelde me ook veilig bij je. De zuiverheid van werken was heerlijk om te ervaren. Ook dank voor je openheid en duidelijkheid. Je kunt hiermee veel voor anderen betekenen.

"Het voelt als een warm bad. Ik heb heel erg gevoeld hoe het is om bij mijn gevoel te komen en hoe dat voelt. Er is aandacht, structuur. De essentie van de Leerweg is verbinding leren maken. Je mag zijn en alles mag er zijn zonder oordeel. Docenten die naast de student gaan staan in confrontatie zonder oordeel. De kern is niet als therapeut gaan werken, maar leren verbinden, voelen en 'wat zijn mijn uiteindelijke kwaliteiten, hoe zetten we die in'."

Ik vind het heel fijn dat jij nu op de aarde bent!

Bedankt, voor het begeleiden van de opstelling gisteren, voor het creëren van de liefdevolle ruimte waardoor wij ons veilig genoeg voelden om ons te openen... en het zo mogelijk te maken om dat wat we al wisten maar ook dat wat we niet zagen/beseften, (waaronder onze diepe liefde 😀 ) zichtbaar en vooral voelbaar te maken. Het is elke keer weer een prachtig cadeau om een opstelling te doen, en het werkt heel diep door op heel veel niveaus, we zijn enorm blij dat je dit doet zoals jij dat doet!! je doet prachtig werk Jeroen.

Er zijn al veel kleine en grote dingen veranderd sinds de opstelling! Ben nog steeds stil, in diepe verwondering. Innig dankbaar voor de opstelling.

De lesstof is soms een bevestiging van wat ergens in mijn lijf al aanwezig is, waar door de les woorden aan gegeven kunnen worden.

Heel hartelijk bedankt. Ik vond het een geweldige dag. Ik heb thuis met trots verteld hoe ontspannen en goed jullie dat samen doen. Het eerste wat ik vanmorgen dacht toen ik wakker was, was: Waarom heeft me dat nooit eerder iemand verteld .. .?

Ik wil jou en Wilmy erg bedanken voor de warme en veilige setting die jullie steeds weten te creëren...fijn dat er ook altijd een grapje tussen door kan en dat het heel down-to-earth is.

Dank je Jeroen. Het was een mooie dag, ontspannen, eerlijk en liefdevol.

Ik heb de afgelopen dagen rustig aan gedaan en voel me enorm goed. ik kan nog niet erg goed verwoorden wat er vorige week tijdens de familieopstelling gebeurde en heb het dan ook nog niet met veel mensen gedeeld. Mijn eczeem is wel opeens een stuk minder 🙂 Heel erg bedankt voor alles. het is een ervaring die mijn leven heeft veranderd.

"Het ontbrekende stukje - mens zijn - in alle opleidingen, dat maakt De Leerweg heel speciaal en bijzonder."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *